Jullie portret

Of jullie nu jarenlang partners zijn of aan het begin van jullie reis staan, het laten schilderen van jullie portret is een intieme en openende ervaring. Je gaat jezelf en elkaar weer op nieuwe lagen ontdekken, waarbij de verbondenheid tussen jullie centraal staat.

Het laten schilderen van jullie portret is een prachtige reis samen. Het begint al met jullie keuze van één schilderij of 2 aparte schilderijen om jullie individualiteit en verbondenheid te laten vastleggen. Er is genoeg ruimte voor beide aspecten van ieder van jullie. Dat gevoel is voor mij liefde. In vrijheid samen zijn, jezelf helemaal mogen zijn en stevig naast elkaar in het leven staan.

Bijkomend voordeel van jezelf laten portretteren is dat je even helemaal niks hoeft. Gewoon zijn. En dat zou ik ieder mens wat vaker gunnen in zijn/haar leven.

Live schilderen is waar mijn absolute passie ligt. Het is een heel kwetsbaar en intiem proces om mensen van zo dichtbij te mogen meemaken. Ik ben dan ook dankbaar dat ik dit werk mag doen. 

Als jullie je aangetrokken voelen om jezelf en je relatie op deze manier weer wat beter te leren kennen, voel je vrij om te komen zitten. Het live schilderen vraagt jullie (per persoon) een tijdsinvestering van 1 ochtend, middag of avond per week of per 2/3 weken. We zien elkaar rond de 5 tot 6 keer. Ik maak ook een aantal foto’s zodat ik af en toe tussen onze sessies door kan werken aan jullie portret. Ik schilder in mijn atelier in Amerongen, maar ik kan ook naar jullie toekomen, mocht het belangrijk voor je zijn om jullie in je eigen huis te laten portretteren.

Ben je enthousiast? Dan is het fijn om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Richtprijzen
Per persoon, afhankelijk van formaat: 1.500 tot 2.000 euro.
Ten voeten uit portret, per persoon, afhankelijk van formaat: vanaf 5.000 euro.

Portret Julia Atelier Erika Vermeer
Portret Julia Atelier Erika Vermeer

Nieuwsgierig naar mijn werk? Bekijk hier een aantal schilderijen en studies.